Locatie

Informatie over de locatie

Zandstuve, Dennenweg 11 Den Ham
Download de plattegrond

De Zandstuve is een prachtlocatie en ligt verscholen in het groen, op steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen. Het familiebedrijf is een begrip in de regio en beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor feesten en bijeenkomsten variërend van groot tot klein. De sfeervol ingerichte zalen bieden volledige privacy, beschikken over zonnige terrassen en zijn uitgerust met moderne faciliteiten. Daarnaast klinkt regelmatig het ja-woord in de aangeklede tuin of het tegenovergelegen bos.

Parkeren. Het festival zal plaatsvinden in en rondom zalencentrum De Zandstuve, Dennenweg 11 Den Ham (Overijssel). De festival organisatie zorgt voor voldoende Parkeergelegenheid in de nabijheid van het terrein. Vanuit alle richtingen worden er 3 verkeersstromen gestuurd: Artiesten, Bezoekers en Hulpdiensten. Het is van groot belang dat u en jij de juiste borden volgt, zodat wij een goede en snelle doorstroom kunnen realiseren. Parkeren is gratis. Bezoekers uit de nabije omgeving verzoeken wij vriendelijk om op de fiets te komen. Fietsers kunnen ook de route van 'Bezoekers' volgen.

Huisregels. Bij het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels. Uiteraard proberen we deze zo leuk mogelijk te maken.

  1. Behandel de omgeving en het terrein met respect - De Zandstuve staat voor duurzame natuurontwikkeling van het terrein en het aangelegen bos. Wij zorgen voor voldoende (zelfgemaakte) prullenbakken!
  2. Stoelen of ander meubilair zijn ook niet nodig - daar zorgen wij voor.
  3. Ja, wij schenken alcohol. Nog geen achttien jaar? Dan krijg je geen alcohol
  4. Het meenemen van eigen drinken en eten is niet de bedoeling. Met een paar consumpties helpt u ons als beginnend en gratis festival ook te bestaan.
  5. Huisdieren mogen niet mee het terrein op. Ze houden toch niet van massa's mensen en luide muziek.
  6. Wij vinden het prima dat je foto's en video's maakt! Plaats je de resultaten dan ook even online met verwijzing naar onze festivalnaam? #BOOST .. Wij maken ook foto's en een video. We gebruiken de beelden, waar jij dus mogelijk op staat, voor het verslag en latere promo. Kom je jezelf tegen en vind je dat écht niet leuk? Stuur even een mailtje, dan lossen we dat in goed overleg op!
  7. Het festival is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of andere vervelende dingen.
  8. Vind jij BOOST ook zo’n goed initiatief? Help ons dan om kosten te dekken door middel van een donatie. Op locatie is er een giftenpot aanwezig. Ook kan er digitaal gedoneerd worden via onze website